Styreskap

Jarotech AS prosjekterer og leverer komplette styreskap til alle typer fjernvarmeanlegg, varmeanlegg og forbrenningsprosesser. Styresystemene letter kommunikasjonen mellom bruker og sluttprodukt, og er lett å vedlikeholde. Og skulle styreskapet trenge service, er dette selvfølgelig noe vi tilbyr.

Under er et eksempel hvor Jarotech AS har levert flere styreskap med PLS og Lamtec elektronisk brennerstyring.

Lamtec styreskap

Jarotech representerer Lamtec elektronisk brennerstyring for overvåkning av olje- og gassbrennere. I leveringsprogrammet inngår O2/CO-målere for kontinuerlig luftoverskuddmåling i kjelanlegg, O2/HC/CO-regulering, og samtidig forbrenning av flere brennstoff.
Fra Lamtec leverer vi også UV- og IR-flammevakter med forskjellig følsomhetsspekter tilpasset alle flammetyper, også for flere brennere i samme brennkammer. Produktprogrammet strekker seg fra styring av enkle brennere og opp til komplette kraftverk.

Lamtec brennerstyring

Lamtec Etamatic-S brennerstyring for olje- og gassbrennere med O2-regulering og inntil 4 stillmotorer. Turtallsstyring av forbrenningsluftvifte. FMS/VMS-kombinasjon for multibrennstoff fyring med O2-regulering og inntil 10 stillmotorer.
Multibrennstoffprogram muliggjør prioritert forbrenning av det billigste brennstoffet og utfyllingav effekt med konvensjonell olje eller gass.

Lamtec F300K


Flammevakten F300K er Lamtecs toppmodell. Dette er en flammevakt som er godkjent i henhold til SIL 3. Den har en selvlæringsfunksjon og kan leveres i rustfritt stål.