Solcellepanel

 Vi leverer solcellepaneler fra Sunergs store produktutvalg med ulike løsninger tilpasset dine behov og ønsker. Vi kan tilby både monokrystallinske og polykrystallinske solcellepaneler, i ulike størrelser, utførelser og effekter.

For å sikre den mekaniske, funksjonelle og sikkerhetsmessige kvaliteten på produktene er alle Sunergs paneler CE-merket og sertifisert i henhold til elektrisk standard IEC 61215 og IEC 61730.

Hvert eneste panel fra Sunerg gjennomgår en testsyklus før den leveres til kunden. I denne testsyklusen gjennomføres en "Flash Report", der hver celle kan inspiseres i sanntid. Det kontrolleres for mikrofrakturer, urenheter, defekter eller andre forhold som kan påvirke effektiviteten eller levetiden til panelene. Den oppgitte maksimumeffekten til panelet testes også.

I tillegg til "Flash Report" testes panelenes motstand mot "Potential Induced Degradation (PID)", hagl og trykk fra snø tilsvarende 5400 Pa. Glasset og rammen testes for defekter og skader. Disse testene sikrer at panelenes gode kvalitet også er sikret i forhold som setter ekstra krav til pålitelighet.

Nøyaktigheten til testene gjør at Sunerg kan tilby en linær ytelsesgaranti på effektivitenen til panelene. 25 år gamle, skal effekten til panelene ikke være under 80% av den initielle effekten. Effektnedgangen skal være lineær fra år 0 til år 25. Denne garantien overgår industristandarden og er et bevis på Sunergs pålitelighet og service. I tillegg har panelene til Sunerg 10 års produktgaranti.

I samarbeid med Sunerg analyserer vi din lokasjon, samt ønsket produksjon og forbruksmønster for å finne det panelet som er best egnet for deg.